Bruiloften

Laat je inspireren en bekijk hier mijn meest recente bruiloften

KIES JOUW PAKKET

Extra opties:

Drone shots
Extra videograaf
Meer uren aanwezigheid
Hoge kwaliteit audio-opnames
Same-Day Edit

Hayo en Lyanca

De film is prachtig geworden!

Jeroen heeft onze bruiloft zo weten vast te leggen dat elke keer als we de film kijken, we onze bruiloft opnieuw beleven. Prachtige shots van momenten, beleving en details.

Jeroen is een professional en een feest om mee samen te werken. Ik zou iedereen Jeroen Strijker Films aanraden.

Hans Arjen & Patricia

Jeroen had vanaf het begin al ons vertrouwen. Hij zorgde ervoor dat we tijdens het gesprek dat we voor de bruiloft hadden, het gevoel kregen dat het helemaal goed zou komen. Onze wensen konden we duidelijk maken naar hem toe en hij kwam met ideeën waar we zelf niet opgekomen waren. Op de dag zelf merkte je eigenlijk niet dat hij er was. Alles ging heel erg ontspannen. Gasten van ons zeiden na afloop dat Jeroen zo aardig en warm overkwam. We zouden hem echt aanbevelen!

Richard & Jorinde

Jeroen heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Alle mooie momenten en details. Hij is op de achtergrond aanwezig en werkt ook op een prettige manier samen met de fotograaf zodat ze elkaar niet in de weg lopen. De trouwfilm is prachtig geworden! We genieten nog steeds na. Op naar het trouwfeest…

Brian & Marijse

Erg mooie film. Alle belangrijke momenten en mensen zijn goed in beeld gebracht.

Rick & Leonie

Wij hebben een fantastische dag gehad die Jeroen erg mooi op beeld heeft vastgelegd. Geweldig om de sfeer weer te proeven bij het zien van de film. Jeroen is heel enthousiast, denkt mee en heeft echt aan onze wensen voldaan.

Bedrijf

Jeroen Strijker Films
Lijnpad 39, IJsselmuiden
Info@jeroenstrijker.nl

©2016-2022 - Jeroen Strijker Films